“Ajo është 22 vjeç dhe do të më vrasë”/ Historia e tmerrshme e nënës që adoptoi vajzën “9 vjeçare”

Një histori e tmerrshme si në filmat horror. Kristine Barnett, një 45 vjeçare adoptoi një vajzë 9 vjeçare por tashmë e ka braktisur atë sepse sipas saj ajo ishte ‘një e sëmurë 22-vjeçare që kishte qëllime të keqija.’

Por tashmë ata përballen me një beteje ligjore pasi vajzën e adoptuar e lanë të vetme në apartamentin e tyre në Lafayette, Indiana, në vitin 2013 dhe ia mbathën për në Kanada. Në mbrojtje të tyre, çifti kanë thënë se Natalia, që supozohej të ishte 9-vjeçe, ishte në fakt një 22-vjeçare me probleme mendore që kishte tentuar disa herë t’u merrte jetën.

Barnett akuzohet se e ka braktisur vajzën e saj të adoptuar duke e lënë në fatin e saj edhe pse ajo është 91 cm dhe vuan nga një formë e rrallë e ‘dwarfismit’ që ia bën pothuajse të pamundur edhe ecjen.

Duke folur për Mail Online, Kristine tha:

“Ajo bënte deklarata dhe piktura ku shkruante se donte t’u merrte jetën anëtarëve të familjes, ti mbulonte me një batanije dhe t’i hidhte në kopsht.”