Foto-Video/ Këngëtarja më e dashur për shqiptarët kurorëzon Jonida Vokshin dhe Besnik Krapin

Jonida Vokshi dhe Besnik Krapi sot po kurorëzojnë lidhjen e tyre me martesë.

Çifti ka organizuar gjithçka në detaje, ndërsa dasma do të mbahet tek Mali i Robit në Durrës.

Ka qenë pikërisht shoqja e ngushtë e Jonidës, Elvana Gjata ajo e cila ka kurorëzuar çiftine sapo martuar. Nën tingujt e një kënge italiane, çifti i kanë thënë PO njëri-tjetrit.