Kjo është gruaja që ka alergji nga WiFi

Një grua që thotë se është e ndjeshme ndaj valëve të EWiFi, ka shpenzuar qindra dollarë për të mbrojtur veten. Por tani është e tmerruar nga risia e rrjetit 5G.

Rosi Galduell beson se valët elektromagnetike që lëshohen nga interneti pa kabllo është arsyeja se pse i merret fryma dhe ndien si gjilpëra në fytyrë.

70-vjeçarja nga Totnes, Devon, ka blerë një diktues valësh që kushton 220 euro, për të mbrojtur veten.

Rozi e ka diagnostikuar vetë problemin e saj, dhe thotë se gjumin e bën natën të qetë vetëm nëse mbulohet me shtresën 500 euroshe që e mbron nga valët e internetit.