Kursi i këmbimit/ Ngrihet Dollari, por Euro bie sërish

Monedha europiane nuk po gjen stabilitet në Shqipëri.

Edhe në fundjavë Euro ka humbur pikë kundrejt lekut, duke zbritur në 121.8 lekë, pasi ka humbur 0.4 pikë.

E kundërta ka ndodhur me Dollarin në tregun vendas.

Monedha amerikane ka fituar 0.15 pikë duke u këmbyer me 111.52 lekë.

Të dhënat janë zyrtare nga Banka e Shqipërisë e cila llogarit dhe publikon kursin zyrtar të këmbimit.

Ky kurs është një nivel referencë (i vetëm), i cili mund të përdoret nga të interesuarit për qëllime tregtuese, vlerësuese, krahasuese dhe statistikore.

Dollar Amerikan USD 111.52 +0.15
Euro EUR 121.80 -0.04
Poundi Britanik GBP 136.99 -0.12
Franga Zvicerane CHF 112.31 +0.27
Jeni Japonez (100) JPY 103.36 -0.15
Dollari Australian AUD 75.34 +0.11
Dollari Kanadez CAD 84.10 +0.06
Korona Suedeze SEK 11.40 -0.02
Korona Norvegjeze NOK 12.28 -0.02
Korona Daneze DKK 16.32 +0.01
SDR SDR 152.19 -0.17
Ari(OZ 1) XAU 166894.06 -1,012.13
Argjend(OZ 1) XAG 1954.97 -40.18
Juani Kinez (onshore) CNY 15.66 +0.05
Juani Kinez (offshore) CNH 15.67 +0.05
Lira Turke