Me mijëra dollarë, s’do ta besoni për sa u shitën të brendshmet e gruas së Hitlerit

Diktatori i famshëm, Adolf Hitler, u martua në vitin 1945 me Eva Braun, me të cilën edhe kreu aktin e vetëvrasjes në bunkerin në Berlin. Së fundmi, në Gjermani është zhvilluar këtë javë ankandi i Luftës së Dytë Botërore dhe në të, janë ekspozuar sende personale të lidhura me Hitlerin. Njëra prej këtyre sendeve ishin dhe një palë të brendshme mëndafshi që i përkisnin gruas së tij, Eva Braun. Këto të brendshme kanë kushtuar plot 4 mijë dollarë. Raportohet se blerësi i tyre ka marrë dhe një këmishë nate të gruas së Hitlerit, po për 4 mijë dollarë.