“Pi-pi-pi apo Pu-pu-pu”, Artan Fuga denoncon koncesionet e Qeverisë: Ka mbaruar ky popull! E rropën!

“Degradimi i shanseve të barabarta dhe i lirisë së iniciativës private, degradimi i funksioneve të shtetit dhe shkatërrimi i demokracisë”.

Keshtu shkruan sot mes te tjerash akademiku Artan Fuga, teksa analizon sot PPP-te, apo partneritetin privat publik.

ARTAN FUGA/ Pi – pi – pi, apo Pu-pu-pu!
——————————

PPP pra partneriteti privat publik është degradimi edhe i privates edhe i publikes, madje edhe i partneritetit midis tyre!

Privatja shkatërrohet nga publikja dhe publikja u shkatërrua nga privatja.

Eshtë futja e hundëve të shtetit te privati dhe futja e dorës të privatit te buxheti i shtetit, pra te lekët tona!

Eshtë degradimi i shanseve të barabarta dhe i lirisë së iniciativës private!

Eshtë degradimi i funksioneve të shtetit!

Shkatërrimi i demokracisë!

Ca teoricienë lëpirës e quajnë anglisht pi pi pi.

Hi hi hi

Hahahaha!

Cfarë pi pi pi ?

Eshtë pu pu pu!

Mbulo kokën me jorgan dhe thuaj në dreq të vejë gjithçka!

Ka mbaruar ky popull!

E rropën!