I thonë ‘B*** Q***’, Elton Ilirjani jep përgjigjen epike

Ai bëri bujë me deklaratat e tij të hapura kur deklaroi pa asnjë hezitim se ishte gay. Biznesmeni Elton Ilirjani, ka qenë i ftuar në ‘Why not’, ku ndër të tjera foli edhe për etiketimet që i bëhen atij si homoseksual dhe e quajnë shpesh ‘b*** q***’.

 të gjithë ngelën sa më panë: uu ai që lyen buzët, gjithë qyteti, nuk ecje dot. Jo se Tirona është më mirë, Tirana është edhe më keq.

Unë e di që shqipja është gjuhë e vakët. Për fjalën gay kanë atë zhargonin ofendues, b*** q**. Ashtu jam! Nuk thonë ndonjë gjë të re, le të qetësohen, nëse më thonë b*** q**, ashtu jam, e praktikoj atë”, u shpreh Ilirjani. Kjo ka shkaktuar shumë të qeshura në studio.

Biznesmeni gjithashtu tregoi hapur trendin më të fundit të seksit në Shqipëri:

Jemi natyra shumë perverse, ndërkohë që nuk e përmendim. Ne jemi një shoqëri totalisht e frustruar seksualisht, e etur seksualisht, perverse-narkotike kohët e fundit. Ka dalë një modë e re që duan të bëhen drru para se të bëjnë seks dhe nuk bëjnë as seks pastaj, sepse nuk u lëviz gjë”, u shpreh Ilirjani.