Debate të ashpra, kryetari Ibrahimi braktis mbledhjen e KLP

Kreu i KLP, Gent Ibrahimi është larguar nga mbledhja e radhës e Këshillit të Lartë të Prokurorisë, pas debateve të ashpra mes anëtarëve të saj.

Në mbledhjen e ditës së sotme, KLP kishte të parashikuar përcaktimin e disa prokurorëve të përkohshëm në disa prokurori si dhe rikthimin e një tjetri në detyrën e mëparshme.

Shkak për debatet të mbledhje u bë kërkesa e Besnik Çanit për t’u njohur me projekt-aktet e mbledhjes.