Shipëria 100 vite më parë, publikohen foto të rralla

Disa foto të vjetra të shkrepura nga Severin Worm-Petersen gjatë  vitit 1920, tregojnë një pjesë të  Shqipërisë dhe shqiptarëve nga ajo kohë.1 / 18

Fotot e rralla nga viti 1920 në Shqipëri

Fotot që shikoni në  galerinë më sipër tregojnë jetën reale të Shqipërisë 100 vjet më par