1 vjetori i protestës së Unazës së Re/ Berisha: Më e pamposhtura në historinë e Shqipërisë dhe Europës

Ish kryeministri Sali Berisha ka shprehur nderime për banorët e Unazës së Re të cilët protestojnë prej një viti në mbrojtje të banesave të tyre.

Sipas Berishës kjo është protesta më e pamposhtur në historinë e Shqipërisë dhe Europës.

“Heronjtë e Unazës së Re në 1 vjetorin e protestës se tyre me të gjatë më të pamposhtur në historinë e Shqipërisë dhe Europës. Nderim grave, burrave, vajzave, djemve, femijëve heronj për qëndresën epike në mbrojtje të të drejtave të tyre dhe mbarë shqiptarëve”, shkruan Berisha.