5 gra Kuksiane të PD godasin ambasadorin e OSBE

Njëra prej protestuesve në sallën ku po mbahej ‘’Forumi për Zhvillimin e Medias’’ është anëtare e forumit të PD-së Enxhi Turtulli.

Ajo mbante një pankartë në duar së bashku me 4 gra të tjera, të cilat befasuan ambasadorin e OSBE-së në vendin tonë Bernd Borchardt duke i kërkuar të largohej nga Shqipëria, për shkak të ofendimit që u bëri protestuesve të Astirit në 13 tetor, duke u treguar gishtin e mesit.

Turtulli e ka shpërndarë videon në rrjetin e saj social, ku shpreh gëzimin për demonstrimin e pakënaqësisë ndaj ambasadorit gjerman.
borchardit.jpg

enxhiiii.jpg

Ajo ka marrë pjesë në mënyrë aktive në protestat e organizuara nga PD-ja, si dhe në protestën e banoreve të Astirit ndaj zyrtarit të OSBE-së Borchardt në 25 tetor.