“Aspak normale”/ Alfio suprizon Fatmën për 3 vjetorin e lidhjes së tyre

Moderatorja Fatma Methasani dhe Alfio Rrotani janë në pritje të fëmijës së tyre të parë. Ndërkohë që po e shijojnë në maksimum periudhën më të bukur të jetës së tyre, çifti ka mbushur plot tre vite nga lidhja e tyre.

Për këtë arsye Alfio ka vendosur që ta surprizojë partneren e tij me një udhëtim në Stamboll.

Fatma e ka bërë të ditur këtë me anë të një postimi në Instagram ku shkruan: Babi Alfio na bëri një udhëtim surprizë në Stamboll sepse festojmë 3 vjet(aspak normale) me njëri-tjetrin./