Atentati i prokurorit Ndoja, policia aksion në Lushnje dhe Vlorë, dyshon se fshihen autorët

Policia dhe FNH-ja ka ndërmarrë një aksion blic për kapjen e autorëve dhe bashkëpunëtorëve të tjerë, të cilët janë përfshirë në atentatin ndaj prokurorit Arjan Ndoja më 1 Nëntor në Shkozet.

Ky aksion u ndërmor, pasi policia dyshon se autorët fshihen në Lushnje dhe Vlorë. Deri më tani, i vetmi person i arrestuar për atentatin e Ndojës, është Redjan Rraja.

vijon…