Dy aplikacione të reja/ Ja si mund të merrni çdo informacion në kohë reale në telefonin tuaj

Agjencia e lajmeve CNA.al (City News Albania) prej shumë vitesh në tregun mediatik shqiptar, me një profil të fortë politik, që ka publikuar me qindra materiale ekskluzive, intervista, opinione e komente dhe që ka denoncuar mjaft afera dhe skandale, tashmë është media që ka fituar besimin e opinionit publik dhe që çdo ditë gjendet pranë tyre.

Më një gamë të gjërë informacionesh, informim profesional, të paanshëm dhe me një sërë investigimesh City News Albania ka depërtuar tek qytetarët , duke u bërë zëri i tyre dhe duke i bërë ata njëherësh pjesë të tyre, me shqetësimet dhe problemet që ata denoncojnë.

Nga informacionet e minutës së fundit, tek ngjarjet e ditës, të cilat thellohen më pas me analiza. Që nga politika, kronika, vendi, bota, sport, blog, shoë bizz, lifestyle, CNA.al ka hapësirë për të gjitha kategoritë e lexuesve.

LEXO EDHE:  Ekspertët/ Pirja e duhanit, rrezikon të shkaktojë depresion dhe skizofreni

Por për të qënë më afër lexuesve, dhe për tua bërë më të lehtë marrjen në kohë reale të informcioneve që ne publikojmë, CNA.al sjell aplikacione të reja të cilat mund ti regjistroni në të gjithë telefonat tuaj IOS dhe Android.

Për të regjistruar aplikacionin e CNA.al në telefonin tuaj Android klikoni në linkun https://play.google.com/store/apps/details?id=al.codeit.cna.

Ndërsa për të regjistruar aplikacionin e CNA.al në IOS, klikoni linkun https://apps.apple.com/al/app/cna-city-news-albania/id1483498279

CNA.al do të jetë gjithmonë pranë jush për informimin tuaj me paanshmëri dhe gjithmonë duke parë interesin e publikut./ CNA.al