Grabitja në Rinas, në burg 6 të arrestuarit

Krimet e Rënda kanë lënë në burg 6 të arrestuarit për grabitjen e miliona eurove në Rinas. Të arrestuarit janë Oltion Veseli, Elton Pikli, Alkond Bengasi, Ragip Hajdini, Renaldo Sulaj dhe Saimir Çela. Ata kishin ankimuar vendimin e prokurorisë për zgjatjen e hetimeve. Grabitja ndodhi më 9 prill dhe gjatë shkëmbimit të zjarrit pas grabitjes mbeti i vrarë Admir Murataj, që dyshohet se ka qenë truri i supergrabitjes.