Ndërron jetë Andi Maloku, shoferi i prokurorit Arjan Ndoja

Ka ndërruar jetë Andi Maloku, shoferi i prokurorit Arjan Ndoja të cilit i bënë atentat para pak ditësh.

Ai kishte vetëm dy muaj që kishte filluar punë.

Maloku kishte marrë një plumb në mushkri dhe një në shtyllën kurrizore.

Nga ky atentat mbeti i plagosur Landi Muharremi, i njohur si Aleksandër Laho si dhe prokurori Ndoja.

Top Channel