Pasuria marramendëse e Julia Roberts/ Faktet më interesante të aktores së famshme

Julia Roberts është një aktore dhe producente amerikane. Ajo u bë e njohur në komedinë romantike Pretty Woman e cila ka një pasuri prej 464 milionë dollarësh.

Julia Roberts ka fituar tre çmime Golden Globe dhe është nominuar në katër çmime Academy.

Prej filmave ajo ka fituar rreth 2.8 miliardë dollarë, duke e bërë kështu atë aktoren më të famshme në botë.

Disa nga filmat e saj më të shikuar dhe të suksesshëm janë Mystic Pizza, Steel Magnolias, Preetty woman, Sleeping with enemy. The pelican breef, My Best Friend’s Wedding, Notting Hill, Runaway Bride, Ocean’s Eleven, Ocean’s Tëelve, Charlie Wilson’s War, Valentine’s Day, Eat Prey Love, Money Monster, and Wonder.

Julia Roberts ka fituar dhe çmimin Emmy Award si aktorja më supportive. Ajo ishte aktorja më e paguar gjatë gjithë viteve 1990, dhe në gjysmën e parë të viteve 2000.

Tarifa e saj për Pretty Woman ishte 300,000 dollarë; ndërsa në vitin 2003, asaj iu paguan një 25 milion dollarë të paparë për rolin e saj në Mona Lisa Smile.

Që nga viti 2007, vlera neto e Roberts vlerësohej të ishte 140 milion dollarë./ CNA.al