Rekord klikimesh për poezinë satirike të Kreshnik Spahiut, që ironizon Ramën dhe Bashën

Kreshnik Spahiu e ka përshkruar situatën politike por jo vetëm në vend, përmes një poezie të cilën e ka postuar në rrjetet sociale dhe ku zënë vend temat kryesore të debateve që janë zhvilluar dhe po zhvillohen së fundmi.

Përmes vargjeve, Spahiu ka përmendur negociatat, sistemin e drejtësisë, tërmetet, situatën politike në Kosovë, lobimet ruse, zgjedhjet e 30 Qershorit, luftën e bandave kriminale, emigrimin, protestat, shkarkimin e Presidentit, etj.