Situata e pazakontë në aeroport/ Çfarë po ndodh në Holandë?

Policia Holandeze po heton një “situatë të dyshimtë” në bordin e një aeroplani në aeroportin Schiphol të Amsterdamit. Të gjitha fluturimet janë pezulluar, ndërsa natyra e incidentit nuk është konfirmuar ende. Hetimi po vazhdon, ndërsa ekuipazhi dhe pasagjerët janë evakuuar. Sipas zyrtarëve holandezë, kjo është një ngjarje e rëndë me pasoja të mëdha, por ende e paqartë për opinionin publik. Ky aeroport, është i treti në Evropë, ku ka lëvizjen më të madhe të pasagjerëve pas aeroportit të Heathrow të Londrës dhe aeroportit të Paris Charles de Gaulle./