Tragjedia nga tërmeti, Policia thirrje qytetarëve të Durrësit dhe rrethinave: Kufizoni lëvizjet me makina

Policia e Shtetit u kërkon gjithë qytetarëve të Durrësit dhe rrethinave të kufizojnë në maksimum lëvizjet me mjetet e tyre.

Kjo bëhet për t’u dhënë mundësi autoriteteve dhe shërbimeve të emergjencave civile të qarkullojnë lirshëm në rrugë, për t’ju ofruar ndihmën e nevojshme banorëve të lënduar nga pasojat e tërmetit të mëngjesit të sotëm.

Një tërmet i fuqishëm ka goditur Shqipërinë mëngjesin e sotëm duke shkaktuar edhe viktima në gjithë vendin.