Të gjithë thonë se do e fitoj fastivalin Elvana, por a e keni dëgjuar mirë këngën e Erës

Më në fund janë publikuar këngët më të përfolura të edicionit të 58-të të Festivalit në RTSH. Pas deklaratave të shumta se fituesja ishte paracaktuar ende pa çelur siparin festivali, tani  mund të dëgjonim me veshët tanë dhe të vlerësonim vetë produksionet e artisteve. Flitet lart e poshtë  që fituesia është Elvan Gjata, dhe produksioin ishte i mirë por “limonat” . Ju e keni deëgjuar këngen e Era Rusit?! Një ” min me sahat”, në çdo notë dhe fjalë është përfekt, kënga tipike për Eurovizion. Imagjinojeni në skenen e madhe Eren duke shpërthyer me vokalin e saj .Kënga ka  ritem  te këndshem , motive folku dhe vokalicat klasike të cilat e  kompletojne këtë produksion, duke e bërë përfekt. Komentete e shumta në videone e këngës e cilsojnë zërin e Eres  si një resurs i cmuar që nuk të len në baltë. Ndoshta ka ardhur koha të kemi një këngë të hajrit në Eurovizion.

Dëgjojeni :