Cristiano Ronaldo thyen sërish një tjetër rekord në Instagram

Ronaldo nuk ka vetëm sukses në fushë, por edhe jashtë saj.

Në fakt, ai tejkaloi Selene Gomez si personin më të ndjekur në “Instagram” në vitin 2018.

Ndërsa ditën e sotme Ronaldo është personi më i ndjekur në “Instagram” me 200 milion ndjekës, dhe ndiqet nga Ariana Grande me 173 mijë ndjekës.

Image

Pas instagram – i cili sigurisht qëndron në vend të parë me më shumë se 330 milionë followers – Cristiano qëndron në vend të dytë, i ndjekur nga Ariana Grande dhe The Rock.

Më pas renditen Selena Gomez, Kylie Jenner, Kim Kardashian dhe Lionel Messi. Top10 mbyllet me Beyonce-n dhe Neymar.

Image