Avokati i Trump, Giuliani: Soros përdor ambasadat amerikane në Evropën Lindore për të sulmuar kundërshtarët

Ish-kryebashkiaku i Nju Jorkut dhe avokati i Donald Trump, Rudi Xhuliani, (Rudy W. Giuliani) shkruan se Soros përdor ambasadat amerikane në Evropën Lindore për të sulmuar armiqtë e tij.

rudy-giuliani-tells-reporter-hes-more-of-a-jew-than-george-soros-who-survived-holocaust-846x500

 

 

Soros është armiku numër 1 i Partisë Republikane. Ai është një anarkist. Ai ka themeluar DA-në për të liruar kriminelët. Dhe në Europën Lindore, ai përdor ambasadat amerikane për të mbrojtur organizatën e tij dhe sulmuar kundërshtarët. Ndiqni të mërkurën e kësaj jave rudygiulianics.com”, shkruan ai në Twitter.

Rudy W. Giuliani

@RudyGiuliani

Soros is enemy number one of the Republican Party. He’s like an anarchist. He funded DAs who are letting criminals go free. And in Eastern Europe he uses our embassies to protect his organization and attack his enemies. http://Watchrudygiulianics.com  Wednesday this week. https://twitter.com/jali_cat/status/1227805544766898176 

Jali_Cat{⭐️}@Jali_Cat

‼️Mitt Romney Is A Top 20 Recipient Of Funding By George Soros’ Lobbyist Group‼️

As of any if us are surprised…🙄

((One thing is certain – Trump is exposing THE SWAMP!👊🏻💥))https://trendingpolitics.com/mitt-romney-is-a-top-2-recipient-of-funding-by-george-soros-lobbyist-group/ 

11.7K people are talking about this