“Do i zhveshim nga pasuria”- Rama flet për operacionin anti-KÇK: Burgu për këta nuk mjafton, por…

Kryeministri Edi Rama gjatë fjalës së tij në Parlament tha se burgu nuk mjafton për personat që kanë vënë pasuri të ligjshme nga aktivitetet kriminale.

Rama foli për operacionet e OFL dhe  tha se këta persona do zhvishen nga këto pasuri dhe do u behet e pamundur që llumi, siç i quajti ai personat e lidhur me botën e krimit të mbijetojë me personat e tjerë.

Sipas tij, lufta do vazhdojë deri sa ata të deri sa llumi të vazhdojë jetën e nëntokës.

“Burgu për këta nuk mjafton, këta duhen zhveshur nga pasuria e paligjshme. Ne do i zhveshim nga pasuria e paligjshme dhe do ua bëjmë të pamundur ta riciklojnë pasurinë e padeklaruar. Do ua bëjmë të pamundur që të hapen sediljesh nëpër lokale, ku studentë duan të kalojnë një mbrëmje të paqme dhe janë të detyruar të jetoj nëmë këtë llojë llumi. Si ky llum ka në mes të Londrës dhe Parisit, por ai është nëntokë, dhe jo mbi toke. Lufta do vazhdojë në mbi toke dhe ata nëntokë.

Shumëkush dhe ne ndikimin e propagandës së atyre që s’janë në parlament, bëjnë që njerëzit të thonë pse merreni me këta dhe pse u kujtuat sot. Nuk kemi 7 vjet, por kemi 6 vjet e gjysme, çdo ditë për ne është e çmuar për punën që bëjmë. Kjo që po bëjmë sot nuk behej dot dje. Duhet të kuptojnë që shteti është qeveria, parlamenti dhe gjykatat. Këta nuk janë dënuar kurrë, apo janë dënuar me shumë vonesë. Janë dënuar në sallë dhe prapë janë liruar.

Me këta bënim vjet këtë ne? Kujt ja çonim ne ligjin special dhe kujt ia çonte?!.”, u shpreh ai.

VIJON

 

“Do i zhveshim nga pasuria”- Rama flet për operacion anti-KÇK: Burgu për këta nuk mjafton, por…

Kryeministri Edi Rama gjatë fjalës së tij në Parlament tha se burgu nuk mjafton për personat që kanë vënë pasuri të ligjshme nga aktivitetet kriminale.

Rama tha se këta persona do zhvishen nga këto pasuri dhe do u behet e pamundur që llumi, siç i quajti ai personat e lidhur me botën e krimit të mbijetojë me personat e tjerë.

Sipas tij, lufta do vazhdojë deri sa ata të deri sa llumi të jetë e nëntokës.

“Burgu për këta nuk mjafton, këta duhen zhveshur nga pasuria e paligjshme.

Ne do i zhveshim nga pasuria e paligjshme dhe do ua bëjmë të pamundur ta riciklojnë pasurinë e padeklaruar. Do ua bëjmë të pamundur që të hapen sediljesh nëpër lokale, ku studentë duan të kalojnë një mbrëmje të paqme dhe janë të detyruar të jetoj nëmë këtë llojë llumi. Si ky llum ka në mes të Londrës dhe Parisit, por ai është nëntokë, dhe jo mbi toke. Lufta do vazhdojë në mbi toke dhe ata nëntokë.

Shumëkush dhe ne ndikimin e propagandës së atyre që s’janë në parlament, bëjnë që njerëzit të thonë pse merreni me këta dhe pse u kujtuat sot. Nuk kemi 7 vjet, por kemi 6 vjet e gjysme, çdo ditë për ne është e çmuar për punën që bëjmë. Kjo që po bëjmë sot nuk behej dot dje. Duhet të kuptojnë që shteti është qeveria, parlamenti dhe gjykatat. Këta nuk janë dënuar kurrë, apo janë dënuar me shumë vonesë. Janë dënuar në sallë dhe prapë janë liruar.

Me këta bënim vjet këtë ne? Kujt ja çonim ne ligjin special dhe kujt ia çonte?!.”, u shpreh ai.

VIJON