“E filluat mirë”, Rama nxjerr videon nga takimi me Sekretarin e Përgjithshëm të OSBE-së

Gjate vizites se tij ne Mynih, Kryeministri Edi Rama zhvilloi sot një takim me  Sekretarin e Përgjithshëm të OSBE-së, Thomas Greminger. Ne qender te takimit ka qene kryesimi i OSBE-së nga Shqipëria.1

Gjatë takimit, Greminger vlerësoi angazhimin personal të Kryeministrit duke filluar që nga vizita në Uashington dhe në Nju Jork, në takimin e Këshillit të Sigurimit.

 

“Urime për fillimin e mbarë të presidencës së OSBE-së nga ana e Shqipërisë. Mendoj se e filluat jashtëzakonisht mirë. Ne të gjithë dhe unë personalisht vlerësojmë angazhimin tuaj personal duke filluar që nga vizita juaj në Uashington dhe në Nju Jork, në takimin e Këshillit të Sigurimit. Ne e kuptojmë se juve ju presin shumë sfida dhe mendoj se në këto takime ky ka qenë edhe fokusi i vizitave tuaja”, tha Greminger.

Kujtojme se qe dje kryeministri Rama ndodhet në Mynih ku mori pjesë në Konferencën e Sigurisë në Mynih, ku ishin të pranishëm krerët e më shumë se 40 vendeve të botës, liderët e shumë institucioneve, ministra dhe ekspertë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *