“Edhe festën e 100 vjetorit të Tiranës kryeqytet e paskan trajtuar si vizitën e Albin Kurtit!”- Astrit Patozi: Tirona ka parë edhe më keq…

Duke reaguar mbi festimet për 100 vjetorin e themelimit të Tiranës si kryeqytet i Shqipërisë, Kreu i Partisë Bindja Demokratike, Astrit Patozi thotë se edhe këtë festë, “udhëheqësit e mëdhenj” e festuan ndaras.

“Këta udhëheqësit e mëdhenj të popullit dhe të partisë edhe festën e 100 vjetorit të Tiranës kryeqytet e paskan trajtuar si vizitën e Albin Kurtit. Secili duke e futur ne odën e vet. Edhe hajde prit seriozitet shteti pastaj prej tyre!

I vetmi ngushëllim është fakti që Tirona është mësuar me mbajt edhe më shumë se kaq gjatë këtij shekulli tmerrësisht të gjatë”, shkruan Patozi.