Firmoset donacioni i parë në Bruksel për dëmet nga tërmeti, ja shuma që u dhurua nga presidentja e KE

Shqipëria ka siguruar 15 milionë eurot e para nga Konferenca e Donatorëve sot në Bruksel.

 

 

Korespondenti i Panorama në Bruksel raporton se sapo është firmosur donacioni i parë mes kryeministrit Edi Rama dhe presidentes se Komisionit Evropian, Ursula von Der Leyen.

15 milione euro është shuma e cila shkon për rindërtimin e shkollave të dëmtuara nga tërmeti tragjik i 26 nëntorit 2019.

rama ne br