Ishte me lëndë me shpërthyese/ Forcat Xheniere heqin pakon me tritol në makinën e administratorit të Vllaznisë (VIDEO)

Forcat Xheniere të shkuara nga Tiranë kanë arritur të heqin pakon me lëndë plasëse të vendosur në automjetin e administratorit të Vllaznisë, Suad Licaj. Lënda plasëse u pikas nga vetë Licajt poshtë makinës duke lajmëruar kështu policinë.

Lici-suad

 

 

Lënda do të ekzaminohet në laborator për të përcaktuar qartësisht llojin. Ende nuk dihet se pakoja me tritol ishte vendosur për të kryer shpërthimin e mjetit dhe ka dështuar apo thjesht ka qenë një mesazh për vetë Licaj, i cili sot tha se nuk kishte probleme me askënd dhe se nuk ndihej i kërcënuar.

95c1379b-277d-40eb-a294-ca663d798543