Pamjet, si pikturonte kur ishte fëmijë kryeministri i sotëm i Shqipërisë

Automjete, anëtarët e familjes dhe përdorimi i shumë ngjyrave. Këto janë disa karakteristika që i shoqërojnë vizatimet e mëposhtme.

Ato janë vizatime të kryeministrit Edi Rama kur ka qenë fëmijë dhe janë bërë publike ekskluzivisht për Opinon.al nga koleksionisti Eros Hoxha.

Vizatimet e mëposhtme datojnë në mesin e viteve 70’.

Një tjetër aspekt që bie në sy nga vizatimet është përdorimi i emrave të pjesëtarëve të familjes. Në njërin nga vizatimet madje Rama e quan pjesën e kuzhinës së shtëpisë “kuzhina e shokut Kristaq” i cili është babai i kryeministrit.