Shën Valentinin Presidencial/ Më shumë dashuri në zemrat e të gjithë shqiptarëve!

Presidenti i Republikës Ilir Meta dhe bashkëshortja e tij Monika Kryemadhi i kanë dërguar këtë urim, si çitf, qytetarëve shqiptarë me rastin e Shën Valentinit: “Më shumë dashuri në zemrat e të gjithë shqiptarëve!”

Mesazhi është shoqëruar me një fotografi të çiftit Meta, pa korniza zyrtare.