Ke perfaqesoni ne bisedime me Serbine z. Thaçi ?

Nga: Ajet Delaj, New York

Githçka mund të jene bisedimet me Serbine ne kuader të heqjes se reciprocitetit vetem vullnet i popullit të Kosoves nuk eshte z Thaçi.

Populli i kosoves e ka shprehur vullnetin e tije me vote dhe do të shohim se si do votoje se shpejti kunder ketij pushteti të paligjshem .

A mund ti thuash botes se shqiptaret e dine se cfare marveshje ka zbatuar Serbia pergjate 10 viteve të fundit ku gjithnje bashkehartues e firmoses keni qene ju z Thaçi?

A ke vene ndonjehere kusht me Serbine kthimin e eshtrave të të zhdukurve të djemve të Kosoves?

A ke kerkuar ndonjehere fondin e pensioneve të grabitur nga Serbia?

A keni kerkuar ndonjehete dokumentat kadastrale të Kosoves nga Serbia apo a keni bere ndonje perpjekje për ti siguruar nga arkivat turke.

A keni projekt për të bere nje ekip gjitheperfshires dhe të mirekordinuar për të biseduar me Serbine  z. Thaçi?

Epo fundja a ju ke thene shqiptareve se cfare do bisedosh me nje shtet qe nuk të njef dhe a ke ndonje kusht për serbet .

Kur mendon se do dekretosh zgjedhjet e reja ne Kosove z Thaçi. Me cfare po beni po të garantoj se se shpejti do instaloni ne Kosove pushtetin e Enver Hoxhes.

Fundja shumica juaj e doni akoma Enverin por une e kam fjalen se cfare u ka bere aji kundershtarve politike e veçanarishte atyre qe kane bashkepunuar me pushtuesin pasi kjo e dyta ju shkon shume pershtat juve .

A do e merrni ne ekipin negocues partnerin tuaj qeverises ish – ministrin e Millosheviçit pasi mund të ndikoje për mire ne kuader të vllazerim bashkimit me Serbine .

Ju bej thirrje qe të ndaleni ne rrugen tuaj qe me se pakti nuk perfaqesoni popullin e Kosoves.