Kryetarët e partive duhen ndërruar si lines periodash

Dy arsye pse politikanët duhen ndërruar sa më shpesh që të jetë e mundur. (Përveç metaforës së panolineve)

1) Ronald Reagan ka thënë me shumë të drejtë se Qeveria është problemi, jo zgjidhja.

Nga kjo del se çdokush që ka ndenjur gjatë në pushtet dhe është paguar e paguhet me rrogë nga paratë e taksapaguesve për të qeverisur Shqipërinë këto 30 vjet është më së shumti pjesë e problemit dhe jo e zgjidhjes. Natyrisht politikanët tanë, si me lezet e anashkalojnë këtë maksimë dhe gjithnjë e shesin veten si zgjidhja dhe asnjëherë si problemi.