Befason Rama, ja kujt i kërkon falje në këtë fundvit

Kryeministri Edi Rama tha se në këtë fundit, nëse ka dikë që duhet t’i kërkojë falje, është familja e tij, për shkak se i ka munguar shumë gjatë kësaj kohe.
“Falje duhet t’i kërkojë familjes time për sa shumë jam i detyruar t’i mungoj dhe patjetër nëse Linda dhe 2 të mëdhenjtë e përballojnë dhe e kuptojnë më mirë, kur vjen puna te më i vogli aty falja është edhe më e madhe”, tha Rama gjatë konferencës së përjavshme “Ekonomia në fokus”.