Dështon protesta për Klodian Rashën

Shkodra ka nisur sot protestën e dytë për vrasjen e të riut Klodian Rasha, protestë së cilës i është bashkuar edhe kleri katolik. Një nga thirrjet kryesore të të rinjve është “Ard Veliu dorëhiqu”, thirrje drejtuar kreu të Policisë së Shtetit.

Fatkeqsisht kanë marr pjese vetem 30 persona dhe ka deshtuar dega e Partise Demokratike ne organizimin e protestes. Nga 30 protestues, 20 prej tyre ishin nga mosha 10 deri 15 vjec.