Infektohet me Covid-19 nëna e ish-presidentit Hashim Thaçi, shtrohet në spitalin infektiv

Nëna e ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, është infektuar me koronavirus.

Sipas informacioneve për mediat kosovare, Hyra Thaçi është shtuar në Klinikën Infektive në QKUK dhe se gjendja e saj shëndetësore paraqitet e qëndrueshme.

Por, kohët e fundit ajo është përkeqësuar, prandaj ka kërkuar trajtim shëndetësor në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës.

Mësohet  se gjendja e saj është rënduar edhe për shkak të moshës që ka.