Nishani: Ne jemi patriota / Rama është tradhëtar

Pala greke ka zyrtarizuar zgjerimin e Greqisë me 12 milje në detin Jon, ndaj dhe polemikat në sferën politike në vendin tonë kanë filluar sërish.

Ish-presidenti Bujar Nishani kritikon kryeministrin Rama duke e cilësuar si avokat të interesave të Greqisë dhe jo të interesave të shqiptarëve.

Sipas tij Rama ka për detyrë dhe përgjegjësinë të mbrojë dhe të tregojë interesin e Shqipërisë.

Shënimi i Bujar Nishanit

Kryeministri i Shqipërisë merr përsipër t’i tregojë shqiptarëve se zgjerimi i territorit detar të Greqisë në 12 milje është një e drejtë e Greqisë dhe se Shqipëria nuk ka pse ankohet !!!!!

Skandal më të madh e më të zi, nuk mund të ketë !

Se cili është interesi dhe e drejta e Greqisë është detyra e Kryeministrit të Greqisë ta tregojë e ta mbrojë !

Kryeministri i Shqipërisë ka detyrën dhe përgjegjësinë të mbrojë dhe të tregojë interesin e Shqipërisë.