Deklarata e fortë e deputetit: Isha 2 metër larg Aleks Nikës në 21 janar, e pashë me sytë e mi kush e vrau

Alket Hyseni

Deputeti socialist Alket Hyseni ka bërë një deklaratë të fortë në RTV Ora, ku është shprehur se ka qenë shumë afër me Aleks Veizin në 21 janar 2011, ku ky i fundit mbeti i vdekur.

Hyseni thotë se e ka parë me sytë e tij se kush e vrau Aleks Veizin, ndërsa komentoi edhe vendosjen e ish-gardistit Agron Malaj si kryebashkiak i Matit, duke thënë se ai nuk ka qenë i akuzuar.

Hyseni: Unë isha 2 metra larg nga Aleksi dhe 4 metra nga Ziveri, nuk ishte paqartë se kush qëlloi. Unë e pashë me sytë e mi kush vrau dhe si unë ishin me qindra.
Unë kam bërë çdo gjë që është në fuqinë time dhe të partisë time për të vënë drejtësinë në vend.