Fryhet Lana. Pritet të dal nga shtrati

Foto Ilustruese

Shirat e orëve të fundit kanë sjellë prurje të mëdha uji në lumin Lana.

Lumi që përshkron mes për mes kryeqytetin ka pësuar fryrje të madhe, megjithatë nuk rrezikon të dalë nga shtrati.

Reshjet e shiut që kanë përfshirë vendin gjatë ditëve të fundit kanë shkaktuar probleme të mëdha në mbarë vendin, ku shumë lumenj kanë dalë nga shtrati duke përmbytur tokat aty pranë.

Situatë e rënduar shfaqet në shumicën e qyteteve në vend, si Shkodra, Durrësi dhe Elbasani.