Kosova sigùron 500 mijë váksina kùndër kóvidit nga Pfizer

Kosova ka sigùruar 500 mijë váksina kùndër kóvidit nga Pfizer. Lajmin e ka bërë të ditur ministri i Shëndetësisë së Kosovës, Armend Zemaj: “Siç e kemi bërë të ditur edhe më herët, MSh ka qenë e angazhuar prej muajsh në shumë drejtime për sigùrimin e váksinës kùndër kóvidit, me qëllim të përmbushjes së obligimeve që kemi ndaj qytetarëve dhe rùajtjes së shë.ndetit publik të tyre. Qeveria e Kosovës dhe Ministria e Shën.detësisë mbesin të përkushtuara që qytetarëve tanë t’u sigùrojmë mbrójtje përmes váksinimit gjithëpërfshirës kùndër kóvidit. Váksina do të sigùrohen për të gjitha grupet e popullatës që duhet të mbùlohen me váksinim sipas projeksioneve të IKSHPK-së. Váksina kùndër kóvidit, do t’u jepet falas qytetarëve të vendit tonë.”,- thotë ai./K.C/dritare.net