Plazh publik me 5 yje, projekt nga arkitekti belg/ Rama inspekton Lungomare2!

Plazh publik me 5 yje, projekt nga arkitekti belg/ Rama inspekton Lungomare2!

Kryeministri Rama ka vijuar edhe ditën e sotme, vizitën e tij në Vlorë, aty ku po merr formë Lungomare2. Projekti është i krijuar nga arkitekti belg, Xavier de Geyter, autori i Lungomare1 dhe i Parkut të Shtëpisë së Pavarësisë.

Plazh publik me 5 yje, projekt nga arkitekti belg/ Rama inspekton Lungomare2!

Plazh publik me 5 yje, dy pishina, shëtitore përgjatë pishave, parkim nëntokësor, janë disa nga planet e projektit.

Plazh publik me 5 yje, projekt nga arkitekti belg/ Rama inspekton Lungomare2!

Punimet janë në fazat e fundit, ndërsa e gjithë shëtitorja do të jetë gati në sezonin e verës.

Plazh publik me 5 yje, projekt nga arkitekti belg/ Rama inspekton Lungomare2!

Plazh publik me 5 yje, projekt nga arkitekti belg/ Rama inspekton Lungomare2!

Kreu i qeverisë shoqërohej nga kryebashkiaku, Dritan Leli, i cili tha se plazhi do të jetë i standardeve me 5 yje dhe e krahasoi atë me plazhin e Karaibeve./L.F-Dritare.net