Socialistët e kanë në terezi / Deputeti I PS duke i rënë buzukut

E kemi parë gjithmonë zyrtar, duke mbajtur fjalime politike, por mbrëmjen e djeshme e kemi parë ndryshe duke luajtur në mandolinë.

Deputeti socialist Eduard Shalsi mbrëmjen e djeshme në “Soirée” ka luajtur me mandolinë një potpuri këngësh shqiptare dhe të huaja, dhe u ka uruar të gjithëve vitin 2021.

Ai ka rrëmbyer mandolinën dhe është ulur në skenë. Gjithë të pranishmit e kanë dëgjuar për disa minuta Shalsin teksa i bie mandolinës, duke treguar dhe talentin e tij në veglat muzikore.