Perla e “ambjentalistit” të PD: Aeroporti i Vlorës paraqet rrezik për aksidente ajrore, mund të futen në motorët e anijeve

Për kundërshtimin e projektit të aeroportit të Vlorës PD ka nxjerrë disa të ashtuquajtur ambjentalistë.

“Ambjentalisti” i PD Niko Dumani, thotë se një projekt i tillë jo vetëm që dëmton biodiversitetin, por aty mund paraqitet një rrezik për aksidentet ajrore dhe se ata mund të futen në motorët e anijeve.

“Konkretisht ka 200 lloje shpendësh, 123 janë me rëndësi globale. Kjo është ajo pasuri që ambientalistët përpiqen që ta mbrojnë. Paraqesin rrezik për aksidentet ajrore se mund të futen në motorët e anijeve.”- thotë Dumani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *