Rama s’na çon dot për skrap, sepse po shkrihemi vetë

Luan Rama i LSI-së, i përgjigjet kryeministrit Rama, pas deklaratave të këtij të fundit se do ta çojë këtë parti për skrap. Sipas tij, Rama nuk mund ta fshehë dot me kronika të montuara realitetin e dhimbshëm ku jetojnë shqiptarët.

Më tej, Luan Rama tha se Edi Rama nuk ka probleme me LSI-në por me Shqipërinë, ndaj në 25 prill shqiptarët theksoi ai, do të lajnë hesapet me kryeministrin.

“Duke u marrë me LSI, me anëtarët, me simpatizantët, me votuesit e shumtë, Edi Rama nuk mund të fshehë realitetin e dhimbshëm dhe dështimin e tij në qeverisje. Ky realitet, e vërteta e dhimbshme, tej propagandës së tij, nuk mund të fshihen.

Edi Ramës nuk ia ka fajin LSI-ja. Ia ka fajin babëzia. Ia ka fajin ligësia, ligësia e shprehur edhe përmes gjuhës së tij të urrejtjes. Edi Rama nuk ka probleme me LSI-në, ka probleme me demokracinë, me integrimin europian të Shqipërisë. E ka marrë peng dhe e ka sabotuar.

Ai ka probleme me Shqipërinë, ndaj Shqipëria pret 25 prillin për të larë hesapet me Edi Ramën”, u shpreh Luan Rama i LSI-së.