​Nga Beogradi drejt Shkodrës me flamur të Kosovës (FOTO)

Një tifoz është nisur nga Beogradi për të përkrahur Kombëtaren e Kosovës.

Tifozët kosovarë anë e mbanë botës janë duke udhëtuar drejtë Shkodrës, për të përcjellë ndeshjen ndërmjet Kosovës dhe Kroacisë.

Një i tillë është nga Beogradi, i cili nga atje është nisur me makinën e tij.

bggg