16 FOTOT e pabesueshme të VIP-ave që janë në të njëjtën moshë

Kur shohim fotografitë e yjeve të filmit dhe muzikës, e kemi të vështirë të besojmë se janë në të njëjtën moshë.

Më poshtë po ju njohim me disa nga rastet, ku aktorët dhe këngëtarët e famshëm janë në të njëjtën moshë. Disa mund t’iu befasojnë!

Image

Eminem dhe Dwayne Johnson, 44 vjeç
Image

John Cho dhe Jean Dujardin — 44 vjeç
Image

Patrick Stewart dhe John Hurt — 76 vjeç
Image

Sylvester Stallone dhe Tommy Lee Jones — 70 vjeç
Image

Scott Cohen and Samy Naceri — 54 vjeç
Image

Chuck Norris dhe Michael Gambon — 76 vjeç
Image

Matt Damon dhe Simon Pegg — 46 vjeç
Image

Eddie Murphy dhe Forest Whitaker — 55 vjeç
Image

Tobey Maguire dhe Kristian Nairn — 41 vjeç
Image

Edward Norton dhe Gerard Butler — 47 vjeç
Image

Lana Del Rey dhe Keira Knightley — 31 vjeç
Image

Frédéric Diefenthal dhe Daniel Craig — 48 vjeç
Image

Brad Pitt dhe Dean Norris — 52 vjeç
Image

Adrian Paul dhe Hugh Laurie — 57 vjeç
Image

Will Smith dhe Terry Crews — 48 vjeç
Image