22 vjeçari që qëlloi babain. Duhet të ishte brenda?

Djali i cili plagosi me armë zjarrin babain në Durrës është një person me precedent penal, sipas policise, e cila ka dhene detaje per te kaluarën e 22-vjeçarit N.Mone.

Policia sqaron se ka qenë dy herë i dënuar për prodhim dhe shitje të lëndëve narkotike. Ai është liruar nga burgu në vitin 2015. Në vitin 2011 është vendosur masa e sigurisë”Arrest me burg”për veprën penale “Prodhim dhe shitje të lëndëve narkotike”. Me Vendimin Nr.910, datë 23.10.2014 Gjykata e Rrethit Gjyqesor Durrës e ka dënur me 14 muaj burgim për veprën penale” Prodhim dhe mbajtje të lëndëve narkotike”.

Gjithashtu edhe i vëllai i tij, shtetasi E.M. 32 vjeç është dënuar nga Gjykata e Rrethit Gjyqësor Durrës me Vedimin Nr.585, datë 14.09.2011 me 4 vjet burg për veprën penale” Prodhim dhe shitje të lëndëve narkotike”.