5 shenjat që tregojnë se partneri juaj është i fiksuar pas ishit

Nëse keni hyrë në një marrëdhënie të re, por diçka ju tregon se partneri juaj nuk është duke iu kushtuar vëmendje shumë, gjëja e parë që ju mendoni është se ai nuk e ka harruar ish-të dashurën e tij, dhe se ai ende nuk ka kaluar lidhjen. Ka pesë karakteristika që janë dëshmi për këtë.

Shpesh tregon histori me ish-të dashurën

Shenja më e qartë se ai nuk ka harruar ish-të dashurën është se ajo është gjithmonë në mendjen e tij dhe që është përmendur shpesh, dhe ndonjëherë kur edhe ju telefononi dhe përmend emrin e saj.

Mban dhuratat e saj

Nuk ka asgjë të keqe nëse një mashkull mban disa kujtime, por çdo ekzagjerim është i dyshimtë. Fotografitë në shtëpi të tij dhe ndoshta disa nga gjërat që i përkisnin ish-të dashurën janë shqetësuese dhe qojnë në probleme me partnerin. Nëse ju nuk hiqni gjërat që ju mërzisin, atëherë është më mirë për të vazhduar më tej.

Ish-të dashurën ende e konsideron të mirë

Sot është krejt normale që ti uroni një ditëlindje të lumtur ish partnerit me SMS ose diçka tjetër, por, në qoftë se partneri juaj vazhdon të ruajë kontakte me ish-in, kjo është një shenjë e keqe.

Ai varet nga familja e saj

Nëse partneri juaj ka vazhduar që të takohet me familjen e ish-të dashurës, kjo është një shenjë se ai nuk mund ta thyejë këtë lidhje. Edhe pse mund të jetë e padëmshme, ajo është shumë e rrezikshme për marrëdhënien tuaj.

Ju krahason vazhdimisht me ish-in e tij

Është mirë kur partneri juaj ju tregon se jeni njeri i mirë, se gatuani mirë, ju jeni një dashnor i mirë, por jo kur ai gjatë kohës ju krahason me ish të dashurën e tij. Kjo mund të jetë një shenjë se ai nuk e ka harruar atë edhe pse ka vendosur që e ardhmja e tij të jeni ju.