55 vite të martuar, çifti ngjitet në skenën e “Dance with me”. / VIDEO

Ky është padyshim një nga kërcimet më të veçanta në spektaklin “Dance with me” në Tv Klan.

Çifti i të moshuarve, Dashuria dhe Nehati që kanë 55 vite të martuar, vendosën të ngjitën në skenën e “Dance with me” për një vallëzim të pazakontë.

Ata rrëmbyen duartrokitjet e publikut si asnjëherë më parë.

Por e veçantë është gjithashtu historia e njohjes së tyre. Nehati është me profesion mjek, dhe u njoh me gruan e jetës së tij gjatë kohës kur ajo u shtrua si paciente në spitalin ku doktori punonte.

Por pse çifti vendosi të vijë në “Dance with me”?

Shihni çfarë thotë zonja Dashuri: