9 shkolla në qytetin gjerman kërcënohen me emaile, alarmohet policia

Të paktën nëntë shkolla në Leipcig në Gjermaninë lindore kanë marrë emaile ku kërcënohen me dhunë dhe sulme, raporton “Reuters”

“Kemi mësuar nga disa shkolla në Leipcig se sot në mëngjes kanë marrë disa emaile që kanë përmbajtje kërcënuese”, thuhet nga policia.

Sipas zyrtarit të Policisë këto kërcënime janë marrë seriozisht dhe po monitorohen të gjitha shkollat e shënjstreruara.