Adelina Ismaili shtatzënë?

Këngëtarja shumë e njohur, Adelina Ismaili ka një kohë të gjatë që ka nisur një jetë të re në Zvicër me Vali Krasniqin dhe duket pak në skenë.

Këngëtarja shumë e njohur, Adelina Ismaili ka një kohë të gjatë që ka nisur një jetë të re në Zvicër me Vali Krasniqin dhe duket pak në skenë.

Gjëra të reja dhe të mëdha duket se po ndodhin megjithatë në jetën e saj.

Reporteri.net mëson se këngëtarja Ismaili, që disa e konsiderojnë si diva e muzikës në Kosovë, është shtatzënë.

Sipas burimeve të afërta me këngëtaren ajo është në muajt e parë të shtatzënisë.